Uvod u Employer Branding svet sa Kat

Nauči kako da brend kompanije učiniš autentičnim i izdvojiš ga od konkurencije

Želiš da unaprediš brend svoje kompanije?
Želiš da saznaš zašto jak employer brand smanjuje cost per hire za 50%?
Razmatraš employer branding kao svoj sledeći korak u karijeri?
Želiš da razumeš zašto se o employer branding-u ovoliko priča?

Kurs je osmišljen kao kombinacija teorije i prakse koja će te vrlo brzo pripremiti da i ti isprobaš neke od employer branding alata i na svom terenu osetiš šta “radi”. Pronaći ćeš podršku ukoliko uspostavljaš prve employer branding procese, plan ili strategiju. Izgradi zdrave osnove i  stvori nove uspešne primere na tržištu.

Kupovinom kursa dobijaš

5 modula na platformi za učenje

Audio verzije lekcija koje možeš da preuzmeš

Članstvo u zatvorenoj Facebook grupi sa ostalim polaznicima kursa

Pristup platformi i svim materijalima u trajanju od godinu dana

Radne sveske koje prate lekcije

Izvore za dalje učenje i istraživanje oblasti

Ima tu i bonus 🙂

1 na 1 konsultacije sa Kat u trajanju od sat vremena

Detaljnije o kursu

1. Uvod i najvažniji pojmovi

Saznaćeš koji su najvažniji pojmovi i kako izgleda kada odeš sa employer branding kao osobom na kafu. 🙂

2. Prvi koraci

Od čega krenuti i na šta se fokusirati pri uspostavljanju prvih employer branding procesa? Kako kreirati EVP i talent personu?

3. Kreiranje strategije

Videćeš koji su preduslovi i koraci za kreiranje strateškog pristupa.

4. Implementacija

Kako tačno izgleda plan interne i eksterne komunikacije? Kako prebaciti strategiju ili EVP u realne poruke koje ćeš komunicirati?

5. Trendovi i prilagođavanje

Recept za praćenje aktuelnih trendova i prilagođavanje planova istim.

Jelena Jevrić
HR Specialist & Controlling @umlaut

Employer Branding svet sa Kat pruža pravo istraživačko putovanje – uz svu širinu, prostore za proučavanje, puteve sa smernicama, nova saznanja i na kraju, potpuno zaokružen i kompletan employer branding krug.

Kurs odiše kreativom i inovativnim metodama. Lepo podeljen po modulima, sa jasnim definicijama, konkretnim primerima ali i sa lepo postavljenim i podeljenim zadacima koji ostavljau prostora za razmišljanje i dalje istraživanje. Odličan kao prvi korak za one koji tek žele da se upuste u uzbudljiv svet employer branding-a ali takođe i dobar brainstormer za one koji su već u temi i koji mogu da dobiju bolje smernice i prisete se nekih strateških koraka.

Marko Pelesk
Employer Branding Asistant @Nanobit

“Od kuda početi?”, “Što je točno employer branding?”, “Što sve spada u employer branding?” samo su neka od pitanja kojima se početnici susreću tijekom upoznavanja s employer branding-om. Uvod u Employer Branding svet sa Kat odličan je tečaj koji polaznike upoznaje s terminima, granama i ljepotom employer branding-a. No Katarina se dotiče i postavljanja employer branding strategije te kreiranja EVP-a. Uzevši to u obzir, tečaj nije namijenjen samo i isključivo novacima, već i profesionalcima kojima treba savjet, drugo mišljenje te doza kreativnosti. Ono što je meni osobno uvelike pomoglo su svi dodatni materijali koje je Katarina nesebično podijelila s nama, te ih stavila na jedno mjesto. A konzultacije s Katarinom su benefit sam za sebe. Produbila je moje razumijevanje employer branding-a, te prenijela dodatnu euforiju za ovu temu.

Jelena Vorkapić
Employer Branding Specialist @DigitecGalaxus

Ovaj kurs će te motivisati, nadahnuti i navesti na spontaniji i otvoreniji pristup u komunikaciji. Osim modula, koji ti služe kao teren za razvijanje tvoje EB strategije, dobićeš i pažljivo odabrane bonus materijale koji ti služe kao sjajna nadogradnja tvog „employer branding“ sveta. Hvala Kat što me je motivisala da komuniciram na otvoren i ležeran način, a naročito za poklonjeno znanje vezano za izradu EB stategije. Dosta sam se uživela u ovaj kurs, stoga mi je „bilo krivo“ kada sam završila poslednji modul. 🙁

Studenti – 40 EUR

posebna cena za sve studente osnovnih i master studija

Profesionalci – 169 EUR

U ovom kursu ćeš pronaći sve što ti je potrebno da se zaljubiš u employer branding. Ili da barem malo više zavoliš ovu oblast 🙂 Upravo su moja ljubav prema ovoj oblasti i pozitivna energija uloženi kako bi nastao savršeni kurs koji će doneti neke konkretne promene i rezultate. Svaka lekcija i svaki modul je nastao idealnom kombinacijom teorijskih koncepata, za koje smatram da su veoma važni, i prakse kroz koju sam lično prošla. Izuzetno se radujem razvoju employer branding struke na našim prostorima i jedva čekam da se svi okupimo! 🙂

Ukoliko još uvek razmišljaš da li je ovaj kurs za tebe, baci pogled na moj blog i vidi kako razmišljam ili mi piši na hi@katoncoffee.com – biće mi drago da odgovorim na sva tvoja pitanja i pomognem ti da uvidiš da li je ovaj kurs baš za tebe. 🙂

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.