Katarina Šonjić

Nov projekat u 2021 – Employer Branding Espresso

Pored toga što većina stvari na ovom sajtu ima veze sa employer branding-om ili kafom, tu su i stvari koje imaju za cilj da te motivišu i inspirišu da se razvijaš i bolje upoznaš employer branding svet. 

Mnogo sam srećna što mogu da najavim jedan sjajan projekat koji će započeti i obeležiti 2021. godinu na ovom sajtu. U pitanju je Employer Branding Espresso

 

Zamisli da piješ omiljenu šoljicu mirisne kafe (ili nekog drugog napitka kojim rado počinješ dan) i čitaš kratak tekst koji pokreće nove ideje i pitanja u tebi. Nakon toga znaš šta želiš da uradiš, promeniš ili pokreneš. Imaš energiju i inspiraciju da eksperimentišeš i tu se osećaš baš lepo. Tu se osećaš odlučno i zagrejano za nove stvari i projekte. 

 

Baš ovako želim da se osećaš dok čitaš Employer Branding Espresso.

 

Employer Branding Espresso je kratka forma intervjua gde dovodim sjajne sagovornike koji rade na razvoju nekog employer brenda, vole employer branding kao oblast ili imaju ulogu koja pomaže drugima da unaprede svoj employer brend. Prosto – vole da pričaju o employer branding-u i tu su da podele svoje misli i savete. 

 

WOW! Jedva čekam! Ako mene pitaš, sve bih tekstove odmah objavila i napravila bih događaj gde svi možemo uživo da se upoznamo, ćaskamo o važnim temama i naravno, pijemo dobru kafu. Ali, zbog čega kvariti zabavu? Pre dva dana sam osmislila koncept i već imam 26 imena na listi sagovornika. Verujem da će ova lista tek da raste i da će svaki sagovornik pokrenuti neku iskru u tebi. Ići ćemo lagano, kroz čitavu godinu, kako bi svaka priča dobila prostor da dođe do tebe, a i da te pokrene. Naravno, uvek će biti prostora za druženje i okupljanje, što u onlajn okruženju, što uživo. Radujem se, cupkam od sreće i jedva čekam da 2021. krene! 

 

Želiš da podeliš svoju priču ili želiš nekoga da nominuješ? I am all ears! Piši mi na hi@katoncoffee.com i rado ću saslušati sve tvoje ideje. 🙂

 

Ukoliko želiš da dobijaš obaveštenja o ovom projektu, a i o ostalim koje radim i pripremam, prijavi se na moj newsletter ovde

katarina šonjić employer branding espresso

Pitanja postavljala Katarina (Kat on coffee) – zaljubljenik u employer branding i ona koja doprinosi razvoju struke u našem regionu.
Kreator kursa Uvod u Employer Branding svet sa Kat. Ljubitelj kafe.

Ukoliko želiš da sarađujemo, ovde imaš više detalja o opcijama koje trenutno nudim.

Podeli sa prijateljima :)

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.