Katarina Šonjić

O blogu

Kat on coffee je nastao kao prostor za inspiraciju i deljenje iskustva u oblasti employer branding-a i organizacije događaja. I dalje je prostor za ove teme ali i mesto gde ćeš pronaći iskrene savete kao i informacije o tome šta je zanimljivo ispratiti i ugrabiti kao priliku.

Kome je blog namenjen?

Svima koji su:

  • zainteresovani da prošire vidike u oblasti employer branding-a;
  • motivisani da se edukuju i postanu employer branding menadžeri;
  • u event management industriji a žele drugu perspektivu;
  • otvoreni da stvaraju i istražuju prilike.
Kat newsletter

Prijavi se da bi ti svake druge nedelje stiglo pismo od mene. Šaljem savete u vezi employer branding-a, kratke doze inspiracije i vesti o mojim novim objavama. Vidimo se u tvom inboxu! 🙂
Kat.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

O meni

Volim da se smejem glasno, pijem dobru kafu i provodim vreme sa dragim osobama. Želim da se okružim pozitivnim ljudima i onima od kojih mogu da učim, pa sam na tom putu upoznala mnogo divnih ljudi koji danas najviše utiču na moj razvoj.

Najviše se bavim employer branding-om i organizacijom raznih edukativnih događaja.

Doprinosim razvoju lokalnih zajednica u Srbiji i to me posebno ispunjava.

Ovaj blog sam pokrenula sa ciljem da produbim i obogatim svoje znanje kao i da inspirišem tebe na akciju i edukaciju.

Zaljubljenik sam u sport i fotografiju. Od nedavno i u slikanje 🎨
Definitivno sam cat person 🐱
I da, zovem se Katarina Šonjić 😊

Kratka biografija

Trenutno radim kao nezavisni employer branding konsultant i želja mi je da pokrenem da se na našim prostorima razviju sjajne employer branding prakse. Kroz direktan rad i edukaciju pomažem da poslodavci imaju bolju reputaciju i da stvore sjajne uslove za svoje zaposlene.

Moju profesionalnu karijeru je obeležio rad u IT kompaniji Zuhlke gde sam se i zaljubila u employer branding. Tamo sam aktivno skoro 3.5 godine radila na izgradnji Zuhlke brenda. Radila sam sve o čemu na ovom blogu i pišem. Ukratko – bila zadužena za pozicioniranje Zuhlke brenda kao poželjnog poslodavca u Srbiji.

Pokrenula sam online HR KUTAK zajednicu u želji da se povežem sa ljudima koji dele ista interesovanja i energiju sa mnom. Zajednica broji preko 1300 članova i svakim danom se sve više razvija.

Osnivač sam Belgrade test konferencije koja se 3 puta zaredom desila u Beogradu. Poslednja se održala 2018. u Madlenianumu i okupila je 600 učesnika. Pored samog pokretanja konferencije sa sjajnim timom mladih ljudi, bila sam zadužena za marketing aktivnosti.

Učestvovala sam u organizaciji Voxxed days konferencije 2 puta i Heapcon konferencije 2018. godine. Kao član Heapspace-a sam bila zadužena za komunikaciju sa predavačima i vođenje volonterkog tima koji je svake godine brojao od 35 do 45 članova. Trenutno sam aktivan član i vodim naše marketing aktivnosti.

Tokom studija sam tri godine volontirala u studentskoj organizaciji AIESEC, bila sam deo organizacije Razlivalište kao i host u Impact Hub-u u Beogradu. Imala sam i priliku da radim u italijansko-srpskom startapu Stellup.

Diplomirala sam na Fakultetu organizacionih nauka – smer menadžment.

Dugo sam trenirala tekvondo i bila ponosni član naše reprezentacije 6 godina. Osvojila sam bronzanu medalju na evropskom prvenstvu za mlade seniore 2013. godine, kada sam i završila svoju takmičarsku karijeru.

Otvorena sam za saradnju, razmenu iskustava i nove ideje. Ukoliko smatraš da imamo nešto zajedničko ili te neka tema posebno zanima, slobodno mi piši na hi@katoncoffee.com.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.