Planiranje employer branding aktivnosti za 2024. godinu

Pametno i fokusirano isplaniraj employer branding aktivnosti za 2024. godinu

Stiže nam period pitanja poput: “Šta bi trebali da radimo naredne godine? Koji će nam prioriteti biti? Kako da uradimo budžet i fokusirano odaberemo aktivnosti koje će doneti rezultate?”

Program Planiranje employer branding aktivnosti za 2024. godinu je tu da te podrži upravo u kreiranju odgovora na ova i mnoga druga pitanja koja će se pojaviti. 

Vreme je da tvoji napori u izgradnji brenda poslodavca dobiju strukturu i postanu prepoznati u organizaciji kojoj doprinosiš.

Tu sam da te vodim kroz proces planiranja i uverim da ćeš odabrati baš te aktivnosti koje će tvojoj organizaciji doneti vrednost kao i rezultate.

Šta dobijaš u okviru programa

Radićemo u maloj
grupi i imaćeš kontinuiranu podršku na slack-u

Dobijaš pristup platformi gde se nalazi celokupan sadržaj i pristupaš mu kad tebi odgovara

Prolazićemo teorijske koncepte uz domaće zadatke

Imaćeš jednu 1-na-1 feedback sesiju na postavljen
plan

Svaki polaznik izlazi sa konkretnim ciljevima, planom i KPI-evima za 2024. godinu

Ukoliko želiš još više detalja

  • Radićemo primarno online i komuniciraćemo kroz slack kanal gde uvek možete postaviti dodatno pitanje
  • Podršku putem e-mail-a i slack-a aktivno možeš očekivati do kraja februara jer postoji mogućnost da ćeš svoj plan morati da revidiraš

 

  • Sve lekcije i domaći zadaci su snimljeni i nalaze se na platformi kojoj pristupaš kad god tebi odgovara
  • U okviru programa imaš 5 lekcija od 45 min i domaći zadatak u okviru kog ćeš samostalno kreirati svoj plan i primenjivati naučeno
  • Teme koje ćemo obrađivati su: Idenitifkacija trenutnog stanja zrelosti employer branding procesa, Razumevanje biznis ciljeva i konteksta, Razumevanje HR & Comms ciljeva i izazova, Postavljanje strukture plana i refleksija na procese i rezultate, Odabir metodologije za definisanje i praćenje ciljeva, Izveštavanje i agilnost u sprovođenju aktivnosti, Rad sa internim stejkholderima i deljenje odgovornosti nad planom;
  • Svaka teorijska sesija će imati sledeću strukturu:
    • Teorijski uvod i primeri (30 min)
    • Uvod u domaći zadatak i šta je potrebno uraditi (15 min)

Svoju sesiju koristiš kad god poželiš, do kraja marta 2024. godine, dobijaš detaljan feedback na tvoj plan i savete i smernice ukoliko postoje specifičnosti na koje treba da obratiš pažnju.

Zašto da odabereš baš mene za svog edukatora

Već 3 godine radim kao nezavisni konsultant (prethodno 3.5 godine in-house) i uspela sam da upoznam različite organizacije i sagledam kontekst našeg tržišta – tu ti sigurno mogu biti od velike pomoći kad je u pitanju postavljanje realnih ciljeva kao i uvida u trendove na našem tržištu.

Jedan od mojih velikih ciljeva je i razvoj zajednice. Kroz kontinuiran kontakt sa članovima employer branding zajednice u Srbiji, stekla sam jasnu sliku šta je potrebno da bi naši planovi bili kvalitetni i efikasni. Pridruživanjem ovom programu postaješ aktivan član moje zajednice u okvru koje dobijaš i posebne ponude i popuste.

Ovaj program je kreiran kombinacijom iskustva rada na employer branding projektima i raznolikih edukacija koje sam imala priliku da pohađam u međuvremenu. Primer ovakvog pristupa je Employer BrandSprint set alata koje sam kreirala sa mojom partnerkom Anom Jeličić.

Zabava i dobra energija uz rad mi je izuzetno važna. Kroz rad sa mnom ćeš usvojiti i veštine poput moderiranja procesa na malo drugačiji način i sprovođenja energizer-a.

Neke od kompanija koje su mi ukazale poverenje

Edukacije i sertifikacije koje sam pohađala

EBA

Pridruži se

Investicija u program iznosi 750 EUR.


Za rane prijave do 30.11. dodatno dobijaš KREATIVNU BRAINSTORMING RADIONICU u okviru koje ću ti pokazati kako da moderiraš kreativne radionice i da nakon toga prioritizuješ ideje.


Možeš se prijaviti i kao pravno i kao fizičko lice. Postoji mogućnost plaćanja u ratama. U tom slučaju mi piši na hi@katoncoffee.com

Za koga je ovaj program

Ovaj program je za sve koji:

su odgovorni za employer branding aktivnosti

dobijaju pitanja poput: Šta ćemo raditi po pitanju employer branding-a ili Kako nam izgleda employer branding budžet