Hajde da sarađujemo

Doprinos razvoju employer branding struke je nešto što me najviše ispunjava. Najveću promenu i napredak možemo najbolje osetiti kroz akciju i zajednički rad. Ovde sam da ti pomognem da bolje razumeš employer branding, da uspostaviš procese i employer branding strategiju, da budem tvoja mentorka ili da ti dam prave smernice.

Najveću promenu i napredak možemo najbolje osetiti kroz akciju i zajednički rad.

Kako? Kroz 4 principa:

Kolaboracija

Kolaboracija

Izuzetno mi je važno da zajedno radimo na stvaranju novih employer branding praksi. Sve što radimo je zajednički proces kroz koji učimo i kreiramo nove pristupe koji su prilagođeni potrebama, ambicijama i kontekstu poslodavca. Neću imati odgovor na baš svako pitanje, verujem da zajedno možemo da dođemo do najboljeg rešenja.

Posvećenost

Posvećenost

Za velike promene je potrebna istrajnost i posvećenost. Ukoliko želmo stabilne procese, dugoročne i zdrave promene važno je da budemo posvećeni i dosledni obećanjima koje smo postavili. Posvećenost sa moje strane je neizostavni deo naše saradnje, što očekujem i sa druge strane.

Održivost

Održivost

U zdravom employer branding-u nema quick win-ova. Naravno, na neke izazove možemo i treba odmah da odreagujemo, međutim mene češće zanima šta se dešava posle? Da li će procesi i ideje koje donosimo biti održive i pomeriti organizaciju na naredni stepenik?

Zabava

Bez dobre energije i lepog osećaja u stomaku retko šta bude uspešno i posebno. Kroz svoj rad donosim pozitivnu energiju i uzbudljive metode za razvoj kreativnosti u radu. Ako nešto može da bude zabavno, onda i treba da bude! 🙂

Employer branding projekti

Želiš da uspostaviš employer branding procese, da kreiraš EVP ili employer branding strategiju? Razmišljaš o kampanji koja treba da pomogne zapošljavanje ciljanih talenata, ali ne znaš kako da se pripremiš ili fokusiraš? Tu sam da ti pomognem da se ovo desi na najbolji mogući način.

Mentorski rad

Želiš da se razvijaš u pravcu employer branding-a i uspešno unaprediš svoj brend? Employer branding je oblast u kojoj se vidiš i želiš da budeš deo ove struke? Nalaziš se na pravom mestu! Kroz 1 na 1 mentorski rad ću te uputiti kako da razviješ svoje kompetence i kreiraš najvažnije sastojke jednog uspešnog brenda poslodavca.

Edukacija

Deo si tima kome je važno da razume employer branding svet, kako bi još bolje pružao svoje usluge? U ovom slučaju je najbolje pripremiti prilagođenu employer branding edukaciju za tim, kako bi bolje razumeli suštinu employer branding-a. Tu sam da zajedno kreiramo najbolju edukaciju za tvoj tim.

Ova opcija je verovatno zanimljiva ekipama koje se bave regrutacijom ili kreativom. 🙂

Konsultacije

Imaš mnogo pitanja u vezi employer branding-a, a ne znaš kome da se obratiš?

Javi mi se ukoliko želiš da popijemo kafu, rado ću odgovoriti na tvoja pitanja i dati ti smernice za dalje korake.

Odabir kandidata za employer branding rolu

U tvojoj kompaniji je došao trenutak da zaposlite novu osobu koja će razvijati vaše employer branding procese i aktivnosti? Sjajno! Ovo me posebno raduje, jer to znači da ste spremni da uložite u ovu oblast i definitivno želim da budem deo te priče. U ovom slučaju mogu da pomognem u predselekciji kandidata i osmišljavanju intervjua koji će ispravno testirati kompetence koje su baš tvojoj kompaniji najvažnije.

Rozalija Obajdin Vidović

Rozalija Obajdin Vidović, HR Business Partner @ OIP

“Saradnju sa Katarinom smo ostvarili 2021.  godine, jer nam je bila potrebna podrška i ekspertiza u kreiranju Employer Branding Strategije.

Od prvog dana sam znala da smo kliknule i da će ovo biti jedan odličan projekat. Ono što mi se najviše dopalo je kako Kaća ume da se prilagodi potrebama kompanije i znanju pojedinaca sa kojima radi. Njen vedar duh u podrška su mi dali vetar u leđa i kroz zajednički rad sam se dosta približila temi koja mi nije bila previše poznata u prethodnom radu. Saradnja se svakako nastavlja, jer kao što znamo Employer Branding je konstantan proces, a važno je znati da imaš podršku tokom raznih promena, ideja i strateških odluka.”

Tajana Paunović, Employer Branding Associate @ Levi9

“Kroz saradnju sa Katarinom došli smo do velikog broja inputa za unapređenje iskustva naših zaposlenih! Katarina je pokazala veliku dozu profesionalizma, posvećenosti i entuzijazma koji je bio zarazan. Bila je dovoljno uključena da nas podstakne da dođemo do najboljih mogućih rezultata, a opet nenametljiva tako da ostavi prostora za naš tempo i lokalnu realnost. Rezultate saradnje vidimo već sada i sigurna sam da ćemo osetiti i u budućnosti.”

Milica Paskulov, Talent Development Manager @ Devtech

“Dragoceno iskustvo rada sa Kat podrazumeva pre svega dvosmernu saradnju u pronalaženju rešenja koje je relevantno konkretno za nas kao njene klijente.

Kat prevazilazi granicu formalnog odnosa između klijenta i agencije i, uz veoma prijateljski pristup, spremno izlazi iz predefinisanih granica radi postizanja što kvalitetnijeg rezultata. Lako se uklopila u našu kulturu, i već posle prvog susreta smo imali osećaj da već dugo sarađujemo. Radujemo se budućim zajedničkim projektima.”

Milica Vujčić

Milica Vujčić, HR Manager @ CISCO

“Saradnja sa Katarinom je vrlo profesionalna, a u isto vreme laka. Pristup koji koristi u svome radu, kombinujući dosadašnje iskustvo, razumevanje tržišta, potreba zaposlenih kao i metodologija koju koristi za analizu i kreiranje rešenja doprineo je brzom uspostavljanju poverenja između Katarine i našeg tima. Osim ekspertize i pozitivne energije koja se oseti u radu sa njom, ono što se posebno ističe je predusretljivost i otvorenost da i nakon završetka projekta bude podrška prilikom naše samostalne implementacije rešenja do kojih smo zajedničkim snagama došli.”

Neke od kompanija koje su mi ukazale poverenje
Devtech logo
Levi9
novaston
oip

Zbog čega baš ja treba da budem deo tvog employer branding putovanja?

Kao aktivni sportista i takmičar, 11 godina sam radila na tome da odem na Olimpijske igre i budem ambasador istinskog sportskog duha i nečega na šta ću biti veoma ponosna. Želela sam da dam svoj maksimum i da se nađem u okruženju onih najboljih u svetu sporta. Da budem okružena ljudima na koje sam i ja ponosna i da mogu da kažem da sam doprinela zdravoj percepciji naše države i takmičarskog duha.

Stvari se nakon moje takmičarske karijere nisu nešto mnogo promenile. 🙂 I dalje želim da budem ambasador nekih sjajnih stvari. 🙂 Samo što su u ovom slučaju u pitanju najbolji poslodavci.

Želim da budem pokretač i podrška onima koji žele da grade zdravu brend priču i da budu sjajni poslodavci. Želim da budem deo onih ekipa za koje ljudi često pomisle “Oni pružaju baš dobro okruženje za rast i razvoj!” ili “Oni su zaista napravili pozitivnu promenu”. Želim da svojom akcijom pokažem da može bolje i da tim, firma ili brend nakon rada sa mnom bude još bolja nego što je bila ranije. Svemu ovome sam odlučila da se posvetim maksimalno i da svoju energiju prenesem kroz svaku saradnju. Iskreno verujem da ovakav pristup može da dovede do pomaka i dobrih primera na našem tržištu. Hajde da zajedno budemo ponosni na stvari koje ćemo kreirati!

Employer branding je moja profesionalna ljubav i sa velikim entuzijazmom pristupam svim projektima u ovoj oblasti. Biće mi drago da podelim svoju energiju i da doprinesem ostvarenju tvojih ideja. 🙂

Hajde da sarađujemo

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.