Hajde da sarađujemo

Doprinos razvoju employer branding struke je nešto što me najviše ispunjava. Najveću promenu i napredak možemo najbolje osetiti kroz akciju i zajednički rad. Ovde sam da ti pomognem da bolje razumeš employer branding, da uspostaviš procese i employer branding strategiju, da budem tvoja mentorka ili da ti dam prave smernice.

EMPLOYER BRANDING PROJEKTI

Želiš da uspostaviš employer branding procese, da kreiraš EVP ili employer branding strategiju? Razmišljaš o kampanji koja treba da pomogne zapošljavanje ciljanih talenata, ali ne znaš kako da se pripremiš ili fokusiraš? Tu sam da ti pomognem da se ovo desi na najbolji mogući način.

MENTORSKI RAD

Želiš da se razvijaš u pravcu employer branding-a i uspešno unaprediš svoj brend? Employer branding je oblast u kojoj se vidiš i želiš da budeš deo ove struke? Nalaziš se na pravom mestu! Kroz 1 na 1 mentorski rad ću te uputiti kako da razviješ svoje kompetence i kreiraš najvažnije sastojke jednog uspešnog brenda poslodavca.

EDUKACIJA

Deo si tima kome je važno da razume employer branding svet, kako bi još bolje pružao svoje usluge? U ovom slučaju je najbolje pripremiti prilagođenu employer branding edukaciju za tim, kako bi bolje razumeli suštinu employer branding-a. Tu sam da zajedno kreiramo najbolju edukaciju za tvoj tim.

Ova opcija je verovatno zanimljiva ekipama koje se bave regrutacijom ili kreativom. 🙂

KONSULTACIJE

Imaš mnogo pitanja u vezi employer branding-a, a ne znaš kome da se obratiš?

Javi mi se ukoliko želiš da popijemo kafu, rado ću odgovoriti na tvoja pitanja i dati ti smernice za dalje korake.

ODABIR KANDIDATA ZA EMPLOYER BRANDING ROLU

U tvojoj kompaniji je došao trenutak da zaposlite novu osobu koja će razvijati vaše employer branding procese i aktivnosti? Sjajno! Ovo me posebno raduje, jer to znači da ste spremni da uložite u ovu oblast i definitivno želim da budem deo te priče. U ovom slučaju mogu da pomognem u predselekciji kandidata i osmišljavanju intervjua koji će ispravno testirati kompetence koje su baš tvojoj kompaniji najvažnije.

Zbog čega baš ja treba da budem deo tvog employer branding putovanja?

kat on coffee employer brandingKao aktivni sportista i takmičar, 11 godina sam radila na tome da odem na Olimpijske igre i budem ambasador istinskog sportskog duha i nečega na šta ću biti veoma ponosna. Želela sam da dam svoj maksimum i da se nađem u okruženju onih najboljih u svetu sporta. Da budem okružena ljudima na koje sam i ja ponosna i da mogu da kažem da sam doprinela zdravoj percepciji naše države i takmičarskog duha.

Stvari se nakon moje takmičarske karijere nisu nešto mnogo promenile. 🙂 I dalje želim da budem ambasador nekih sjajnih stvari. 🙂 Samo što su u ovom slučaju u pitanju najbolji poslodavci.

Želim da budem pokretač i podrška onima koji žele da grade zdravu brend priču i da budu sjajni poslodavci. Želim da budem deo onih ekipa za koje ljudi često pomisle “Oni pružaju baš dobro okruženje za rast i razvoj!” ili “Oni su zaista napravili pozitivnu promenu”. Želim da svojom akcijom pokažem da može bolje i da tim, firma ili brend nakon rada sa mnom bude još bolja nego što je bila ranije. Svemu ovome sam odlučila da se posvetim maksimalno i da svoju energiju prenesem kroz svaku saradnju. Iskreno verujem da ovakav pristup može da dovede do pomaka i dobrih primera na našem tržištu. Hajde da zajedno budemo ponosni na stvari koje ćemo kreirati!

Niz godina pomažem regionalnu HR i employer branding zajednicu. Svoje misli i savete delim od 2019. godine na svom blogu, gde možeš videti kako razmišljam. 2017. godine sam prošla kroz Employer Branding Akademiju od Univerzuma i naredne 3 godine sam radila na razvoju brenda kompanije Zuhlke, gde sam na terenu osetila kako izgleda razvijati jedan brend poslodavca. Završila sam NLP Practitioner i obožavam komunikaciju i rad sa ljudima. Diplomirala sam na Fakultetu organizacionih nauka, smer menadžment. Volim da učim nove stvari i zbog toga se pronalazim u ovoj struci.

Employer branding je moja profesionalna ljubav i sa velikim entuzijazmom pristupam svim projektima u ovoj oblasti. Biće mi drago da podelim svoju energiju i da doprinesem ostvarenju tvojih ideja. 🙂

HAJDE DA SARAĐUJEMO