Zdravo svete, evo me!

Moj život definitivno izgleda drugačije od 1. februara 2021. godine. Odlučila sam da se upustim u preduzetničke vode i ne mogu da opišem koliko sam uzbuđena zbog toga!

Došao je dan kada ću slobodno kreirati svoje projekte i raditi sa ljudima uz koje mogu da napredujem i kojima mogu da doprinesem.

WOW! I dalje se štipkam. 🙂 

 

Kako ovo na tebe utiče?

Svakako i nikako.

Svakako, ukoliko te zanima employer branding, ili ako želiš sa nekim da popiješ dobru šoljicu kafe i razmeniš ideje i misli u ovoj oblasti. 

Nikako, ukoliko želiš samo da čitaš moje tekstove i newsletter, što je apsolutno okej. Ove stvari će nastaviti da postoje i uvek ću te rado dočekati na ovom sajtu. 🙂 

 

Ukoliko si u timu svakako… 🙂

Verovatno želiš da čuješ više o tome šta planiram.

 

  • Employer branding projekti

Kompanijama koje žele da pokrenu neki employer branding projekat, da kreiraju EVP ili employer branding strategiju, pomažem u ovom procesu. Na raspolaganju sam da ove korake učinim efikasnim i zabavnim, kao i da pomognem da se postavljeni ciljevi ostvare.

 

  • Mentorski rad

Ovo će mi verovatno biti omiljena aktivnost jer ću se maksimalno posvetiti pojedincima koji žele da postanu uspešni employer branding menadžeri. Radićemo 1 na 1, rad će biti apsolutno prilagođen potrebama i znanju osobe sa kojom radim, a mentorski rad će trajati najmanje 6 meseci. Kako su moji kapaciteti ograničeni, u ovom programu će moći da učestvuju samo 3 osobe.

 

  • Radionice

Pored kursa Uvod u employer branding svet sa Kat, kreiraću još autorskih kurseva i radionica. Naravno, plan mi je da sve ovo bude zasnovano na potrebama tržišta, pa će mi trebati malo vremena. 🙂 

Otvorena sam i da kreiram prilagođenu radionicu, po potrebama nekog tima ili ekipe.

 

  • Konsultacije

Negde je zapelo, kuda dalje? I am all ears! 🙂 Tu sam da pomognem da se neki proces ubrza ili da se načine prvi koraci. Konsultacije će biti otvorene apsolutno za sve i biće mi veoma drago da upoznajem nove ljude i kompanije.

 

  • Selekcija kandidata za employer branding rolu

Verujem da će u 2021. biti još više employer branding prilika. Na raspolaganju sam da se idealni kandidati, za ovako kreativan i odgovoran posao, pronađu. 

 

Važno da naglasim zašto, a i kako planiram da radim

Zašto?

Smatram da poslodavci na našim prostorima imaju šta da ponude i da pravilnom postavkom employer branding procesa mogu da naprave velike pomake i ostvare svoje rezultate. Razumevanjem ove oblasti želim da podignem svest o važnosti brige o zaposlenima, iskrenoj i prilagođenoj komunikaciji i pomognem da na našim prostorima imamo još više uspešnih i sjajnih primera. Želim da doprinesem da veći broj talenata može da ostvari svoj potencijal u matičnoj zemlji, kao i da se smanji  broj ljudi koji odlazi, jer ne može da pronađe posao. 

Ambiciozno? Hajde da krenemo malim koracima, zajedno. 🙂

Kako?

Apsolutno posvećeno i “do daske” što bi rekli. Svakom klijentu i projektu ću se apsolutno posvetiti i biću slobodna da neke saradnje usmerim u drugom pravcu, ukoliko smatram da nismo kliknuli. 

Naravno, sve ovo uz sjajnu šoljicu kafe i malo zabave jer – što da ne? 

 

Javi mi se na hi@katoncoffee.com ukoliko želiš da pokrenemo zajedničko putovanje, stvarno jedva čekam!

 

PS: Hvala svima koji su mi podrška, ima vas mnogo i veoma sam bogata što vas imam i što ste tu kada su velike odluke i promene na tapetu. Ja nastavljam da rokam, da vas volim i pružam podršku nazad! 

kat on coffee

Autor

Kat on coffee
Katarina Šonjić
hi@katoncoffee.com

Podeli sa prijateljima :)

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.